Opleiding

Ik studeerde af als dokter aan de KUL in 1989. Ik werd opgeleid tot neuroloog in het AZ Sint-Jan in Brugge en het UZ Gasthuisberg in Leuven. Na een bijkomende opleiding in het UZ Pellenberg en het Nationaal MS Centrum in Melsbroek behaalde ik de erkenning van revalidatiearts.

Raadplegingen

Alle raadplegingen zijn volgens afspraak via mijn secretariaat Tel: 059 70 53 53 of via deze website. Ik voorzie dagelijks extra ruimte voor dringende consultaties 0479 444 632

Als geconventioneerde arts hanteer ik de officiële RIZIV-tarieven voor consultaties en technische onderzoeken (EEG, EP, MEP, EMG). De praktijk is tevens rolstoeltoegankelijk.

Ervaring

Sinds 1997 heb ik een privépraktijk van drie halve dagen per week. Ik combineerde dit met mijn werkzaamheden als neuroloog-revalidatiearts in het AZ Damiaan in Oostende, waar ik mijn medische activiteiten heb beëindigd op 28 februari 2019.

Praktisch

Als geconventioneerde arts hanteer ik de officiële RIZIV-tarieven voor consultaties en technische onderzoeken (EEG, EP, MEP, EMG). De praktijk is tevens rolstoeltoegankelijk.